top of page
DSC02236- HeartmatterArtworks.jpg

Om Common Ground

Hvem er vi?

Common Ground arbejder med forpligtende musikalske fællesskaber for børn og unge og udvikler pædagogisk viden inden for det skabende element i musikundervisningen. Common Ground bygger på den viden og erfaring, der er gjort igennem 15 år i Grobund Bandakademi under Aarhus Musikskole.

Vi har bygget nye, banebrydende tilbud fra bunden og vi samarbejder med et hav af institutioner og kommuner om at udvikle og skræddersy pædagogiske rammer og metoder, der passer til nutidens og fremtidens krav og behov. Læs mere i Portfoliet og kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Tejs, Jens og Nikolaj. Musikpædagoger, musikere, fædre og projektmagere.

Tilsammen med mere end 25 års undervisningserfaring fra adskillige musik- og kulturskoler, folkeskolen, Grobund Bandakademi, Det Jyske Musikkonservatorium, Bandklubben m.m.

skåret.png

Partner

Tejs Dragheim

Uddannet cand.musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium. co-leder og banddoktor i Grobund Bandakademi. Underviser på Hvinningdalskolen i Silkeborg. Projektkoordinator på Den Kreative Skole i Silkeborg Musikskole og Aarhus Musikskole. Bestyrelsesmedlem i øvelokaleforeningen Monorama.


tejsd.l@gmail.com 

Partner

Jens Munch

Uddannet cand.musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sekretariatsleder ved Jazz i Trekanten. Bestyrelsesformand i Grobund Bandakademi.

hrmunch@gmail.com

Partner

Nikolaj Bugge

Uddannet cand.musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium. Co-leder og banddoktor i Grobund Bandakademi. Koordinator på Bandklubben i Aarhus og Herning. Underviser på Det Jyske Musikkonservatorium og MGK-Ø. Koncertarrangør og bestyrelsesformand i Sun Ship. Bestyrelsesmedlem i SPOT Festival, Aarhus Jazz Festival og Swinging Europe.
bugge.nikolaj@gmail.com

bottom of page